Ce produse de machiaj folosim pentru machiajul de seara

Ce produse de machiaj folosim pentru machiajul de seara

Vrei să realizezi un machiaj de seară impecabil pentru tine sau pentru o prietenă care urmează să participe la un eveniment important? Află cum să faci un astfel de make up de seară de la specialiștii noștri. Dacă vrei să descoperi care sunt recomandările make-up artiștilor Beauty Makeup Artistry, te invităm să citești în continuare despre patru produse de machiaj indispensabile pentru o seară de neuitat.

Înainte de toate, o regulă foarte importantă de care trebuie să ții cont când vine vorba de achiziționarea unor machiaje este calitatea acestora. Trebuie să te gândești foarte bine care este bugetul în care vrei să te încadrezi și care sunt așteptările tale de la produse. Niște produse de machiaj profesional sunt o investiție pe termen lung deoarece:

– Îți oferă un look impecabil;
– Rezistă pe termen lung (astfel că te poți bucura de el întreaga seara);
– Dacă te decizi să transformi pasiunea într-o mică afacere, acestea vor fi uneltele cu care vei face „magie”.

Pentru un machiaj de seară reușit nu uita să achiziționezi următoarele produse de machiaj:

1. Bază de machiaj / Primer pentru un machiaj rezistent

Un look impecabil înseamnă un aspect îngrijit și neîncărcat. Un vechi proverb spune că less is more. Pentru a evita supraîncărcarea tenului cu prea multe produse, trebuie să începi cu o bază de machiaj corectă. Astfel că, în conformitate cu tenul tău sau al persoanei pe care dorești să o machiezi, aplică un primer. Primer-ul te ajută pentru că:

– Produsele de machiaj aplicate ulterior vor rezista mai mult (inclusiv dacă la evenimentul la care vei participa va fi o temperatură ridicată);
– Eviți strălucirea feței;
– Netezești pielea, acoperi ridurile și porii prea mari.

Acesta nu este universal pentru toate tipurile de ten, ci se alege în funcție de mai mulți factori. Noi îți vom face câteva recomandări în funcție de diverse probleme sau aspecte particulare pe care pielea ta le poate avea. Dacă intenționezi să lucrezi ca makeup artist, recomandabil ar fi să ai mai multe baze pentru machiaj pe care să le folosești în funcție de fiecare persoană în parte. Desigur că poți oricând să ai la îndemână un primer neutru, care se adaptează într-o mare măsură mai multor tipuri de ten, dar în anumite cazuri poți obține rezultate mult mai bune cu un primer specific.
Așadar, un primer pentru ten normal este Baza pentru Machiaj Neutra sau Baza pentru Machiaj Incolora.

Pentru cineva care suferă de cuperoză, are un ten rozaliu în mod normal sau se înroșește foarte mult și foarte repede (mai ales la temperaturi ridicate), recomandabil ar fi un primer verde. Spre exemplu, Baza pentru Machiaj Verde de la SLA Paris ascunde petele roșii și hidratează intens pielea, grație ingredientelor sale naturale precum unt de Shea, glicerină vegetală, ulei de migdale dulci sau extract de fag.

Pentru persoanele cu trăsături asiatice sau care au un ten mai închis la culoare, Baza pentru Machiaj Piersica ar putea ilumina și revitaliza întregul chip. Produsul are o textură lejeră, fiind ușor de aplicat pe față. De asemenea, nu îngroașă pielea.

Pentru persoanele care au probleme cu somnul sau au avut parte de un program încărcat în ultimul timp, machiajul este tehnica ideală prin care își pot recăpăta vitalitatea într-un timp scurt și pot arăta impecabil la orice eveniment sau petrecere. Începe cu o Baza pentru Machiaj Alba de la SLA Paris deoarece este realizat special pentru tenul devitalizat și obosit.

Ce produse de machiaj folosim pentru machiajul de seara 1

2. Fond de ten și anticearcăn pentru o piele perfectă

Probabil printre cele mai folosite produse de machiaj se numără fondul de ten. Dar sunt multe persoane care utilizează un fond de ten a cărui nuanță sau textură nu se potrivește cu pielea. Acordă atenție atunci când selectezi fondul de ten pe care îl aplici în machiajul de seară. Pentru un aspect reușit, acesta trebuie să aibă o acoperire cât mai mare. La SLA Paris găsești produse de machiaj profesionale, inclusiv fonduri de ten cu acoperire mare sau chiar cu acoperire extrema.

Folosește fond de ten într-o cantitate care să acopere întreaga față, dar evită cu desăvârșire efectul de mască. Apoi poți corecta micile imperfecțiuni cu un anticearcăn tot de la SLA Paris. Aceste produse sunt disponibile pe site-ul Glow Brands.

 

Fond-de-Ten-si-anticearcan SLA Paris Glowbrands

3. Mascara pentru o privire pătrunzătoare

Unul dintre punctele principale ale unui machiaj de seară sunt ochii. De fapt, în orice machiaj aspectul lor joacă un rol important. Sunt o mulțime de tehnici prin care îți poți realiza un machiaj deosebit la ochi. Dar nu neglija genele! Genele îmbracă și conturează, alături de sprâncene, întregul machiaj. Alege o mascara rezistentă, marca SLA Paris.

Pentru gene lungi, voluminoase și bine definite, recomandăm mascara Oversize No.01 Lust Black. Se deosebește prin formula sa cremoasă și rezistentă, dar și prin pensula 360 care permite să creați efectul XXL al genelor în doar câteva secunde. Pentru doamnele și domnișoarele care vor să iasă din tipare, pot oricând să creeze un look ieșit din comun și să fie centrul petrecerii cu ajutorul unei mascara violet. Să nu uităm că violetul a fost, este și va fi mereu o culoare imperială și în tendințe.

4. Farduri în diferite culori – joacă-te cu imaginația!

Machiajul de seară este momentul ideal să îndrăznești să faci un look special. Poți să îți dai frâu liber imaginației și să folosești produse de machiaj în diverse culori. Spre exemplu, în zona ochilor poți să creezi o adevărată pictură de nuanțe și umbre cu doar câteva farduri speciale de la SLA și o pensulă de machiaj de la Roubloff. Pentru a avea întotdeauna culori din care să alegi și pe care să le combini după bunul plac, investește într-o paletă cu 40 de farduriHarmonie Mixte. Te vor ajuta în momentul în care ai nevoie de culori pentru un machiaj de seară, dar îți vor fi un aliat și pentru evenimentele din timpul zilei. Make-up artiștii profesioniști o recomandă pentru varietatea de culori, calitate și sistemul MagneticGrip care permite reîncărcarea fiecărui fard de ochi în parte.

Paleta-farduri SLA Paris

La final nu uita să aplici un ruj rezistent care te reprezintă. Nu rămâne decât să te bucuri întreaga seară de petrecere, grație unui aspect strălucitor și deosebit. Dacă îți dorești să transformi pasiunea într-un job, poți oricând să urmezi cursurile școlii Beauty Makeup Artistry. La absolvirea acesteia vei beneficia de o reducere la toate produsele de machiaj SLA Paris și la pensulele Roubloff.

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.